Nová služba: Procházky splynutí s přírodou

Nová služba: Procházky splynutí s přírodou

Již delší čas mi tato zpráva přichází a mně nezbývá, než toto „volání“ vyslyšet a zrealizovat.

Mou obrovskou vášní je toulání se přírodou a pozorování divoké zvěře. Tam, kam jsme se nedávno přestěhovali, mám ještě co objevovat, to je ostatně vždy, ale už nyní jsme si kousek od domu nalezli opravdu kouzelný les, opodál jsou tajemné kruhy, přírodní parky, CHKO Český les a na okraj Šumavy to máme také necelou hodinku.

V roce 2016 jsem pobývala ve Skotsku na kurzu „Interspecies Communication and Nature Immersion“ (volně přeloženo: Mezidruhová komunikace a splynutí s přírodou). Když se vám toto splynutí s přírodou podaří, divoká zvířata kolem vás vás neberou jako člověka, ale jako opravdovou součást přírody, kterou jsme vždy byli, ale někteří z nás se od této bytosti poněkud odklonili a těch se pak zvířata obávají. Takoví lidé jsou většinou hluční nejen tělem, ale i myslí. Když svou mysl vyčistíme, divoká zvířata se nás nebojí, protože jsme tím, kým máme být – přírodní bytostí.

Nabízím vám tedy možnost si toto navrácení se do přírodní bytosti okusit se mnou v krásné přírodě plné stromů, mechu, skal a vody (samozřejmě záleží na lokalitě a ročním období).

Co můžete očekávat? Povídání si o mezidruhové komunikaci a splynutí s přírodou, ale i dalších věcech, které vás zajímají, nebo naopak trápí. Již dlouhou dobu pracuji sama na sobě a na tom, proč tu jsem a čím mohu ostatním přispět, aby byl náš svět lepší. A věřím, že společné procházky přírodou ať již v tichu či s povídáním mohou do vašeho života vnést klid a odvahu. To vše v lůně krásné přírody a ve společnosti mnoha živých bytostí kolem nás.

Za 27 let (od roku 1996) jsem nasbírala mnoho teoretických i praktických rad a postupů a začala je začleňovat do svého života, a to i díky tomu, že jsem si toho opravdu hodně prožila. Do situací, které jsem musela řešit, se promítla nejen úmrtí mých nejbližších, ale i jiné těžké životní okamžiky. (viz Můj příběh)

Co vám tedy mohu nabídnout? Jelikož vím, že příroda uzdravuje sama o sobě a spousta lidí se potřebuje vypovídat a nahlédnout na své problémy z jiných úhlů, jsem tu a chci vás pozvat na společnou procházku přírodou, při které můžeme jak mlčet a jen sdílet čas s přírodou a zvířaty v ní, nebo se naopak můžete vypovídat, ulevit si, mohu vám pomoci podívat se na vaši situaci z jiného úhlu a možná vám přijde informace, proč jste se do té situace dostali a co dál. Rozhodně vás však pobyt se mnou v přírodě zklidní a klid a uzemnění a vyčištění mysli dovolí příchod nových řešení/nápadů. Do plné hlavy nové myšlenky přijít nemohou. Do osvobozené ano. 🙂

Kdo bude mít o tuto mou novou službu zájem, ať mě neváhá kontaktovat. Tyto procházky se mohou konat jak jednotlivě (budu se věnovat jen vám), tak ve skupinách přátel cca 5 osob. Cena za jednotlivce je 500,- Kč/60 min (platí se za skutečně strávený čas, NE započatou hodinu ;-)). Pro skupinu 2 osob bude cena 750,- Kč/60 minut. Pro skupiny od 3-5 osob bude cena 1000,- Kč/60 minut. Procházka bude většinou trvat kolem 3 hodin. Záleží na předchozí domluvě či se domluvíme operativně. Procházka může být jak ve všední den, tak o víkendu či svátku/prázdninách. Cena je konečná, za svátky či víkendy příplatky nemám.

Pokud nepojedete vlastním vozem, je vyzvednutí v Horšovském Týně a Domažlicích zdarma (neplatíte mi žádné pohonné hmoty), pouze budete hradit můj čas od setkání do rozloučení, viz výše. 🙂

Co s sebou? Pohodlné oblečení a obuv do terénu (i s ohledem na počasí). Pití a můžete i svačinku. 😉

Terén přizpůsobím vašim představám. Kdo bude chtít chodit spíše po cestách, můžeme, kdo bude chtít brázdit divokou přírodou, jsem tu pro vás. Jen do hustšího porostu lesů doporučuji kapuci či jinou pokrývku hlavy, aby se vám větvičky v některých částech cesty nezamotávaly do vlasů.

Můžeme zvolit naprosto intuitivní putování, které miluji. Naladíme se na přírodu a ona sama nám ukáže kam jako dvojice/skupina máme jít. A co máme společně vidět a zažít.

Nebo mám zatím připravené 2 okruhy – Vodní stezku a Stezku kamenných velikánů. Kameny a stromy však budou součástí jakékoli trasy. Je jich v této oblasti mnoho.

Na procházky s vámi a objevování stále něčeho nového v naší krásné zemi se těší,

Lucie.

Zadejte své jméno a e-mail a získejte eBook ZDARMA!

Stažením mého ebooku v hodnotě 199,- Kč zcela ZDARMA Vás budu brát jako svého milého zákazníka a protože vidím, že Vás toto téma zajímá, i v budoucnu Vám budu zasílat hodnotné e-maily s podobnou tématikou.

Vaše osobní údaje (jméno, e-mailová adresa) jsou u mě v bezpečí a budu (Ing. Lucie Kotýnková) je na základě Vašeho souhlasu zpracovávat podle zásad ochrany osobních údajů, které vycházejí z české a evropské legislativy.

Stisknutím tlačítka vyjadřujete svůj souhlas s tímto zpracováním potřebným pro zaslání eBooku a dalších zajímavých e-mailů.

Svůj souhlas můžete kdykoli odvolat kliknutím na tlačítko "Odhlásit" na konci každého zaslaného e-mailu.

You have Successfully Subscribed!

Zadejte své jméno a e-mail a získejte eBook ZDARMA!

Stažením mého ebooku v hodnotě 99,- Kč zcela ZDARMA Vás budu brát jako svého milého zákazníka a protože vidím, že Vás toto téma zajímá, i v budoucnu Vám budu zasílat hodnotné e-maily s podobnou tématikou.

Vaše osobní údaje (jméno, e-mailová adresa) jsou u mě v bezpečí a budu (Ing. Lucie Kotýnková) je na základě Vašeho souhlasu zpracovávat podle zásad ochrany osobních údajů, které vycházejí z české a evropské legislativy.

Stisknutím tlačítka vyjadřujete svůj souhlas s tímto zpracováním potřebným pro zaslání eBooku a dalších zajímavých e-mailů.

Svůj souhlas můžete kdykoli odvolat kliknutím na tlačítko "Odhlásit" na konci každého zaslaného e-mailu.

You have Successfully Subscribed!